Care este tipul zambetului tau?
Astazi, din ce in ce mai multi oameni beneficiaza de estetica dentara ce cuprinde un spectru larg de tehnici menite sa contribuie la imbunatatirea zambetului. Datorita materialelor si a tehnicilor de prima clasa, dintii pot arata si dura mult mai bine decat in trecut.
De acum nu veti mai avea dinti ciobiti, patati, fisurati sau spatiati. Cosmetica dentara va poate oferi dinti mult mai frumosi ca pana acum, redandu-va zambetul plin de incredere! Zambetul este o importanta cale de comunicare.
V-ati aratat zambetul impecabil sau v-ati ascuns dintii de lentila aparatului? In cazul in care zambetul Dvs nu va mai face sa va simtiti increzatori in propria persoana, veti fi bucurosi sa aflati ca acum exista solutii simple care va readuc zambetul pe buze.
Proceduri de cosmetica dentara
Alinierea dentara se realizeaza in mod frecvent din motive estetice, dar in primul rand (cel putin din punctul de vedere al medicului) cu scopul restabilirii functionarii corecte a aparatului dentomaxilar. Totodata alinierea dintilor contribuie la prevenirea cariilor si a bolilor parodontale
Alinierea orizontala
Specialistii GERMAN DENTIST fac tot posibilul sa va ofere zambetul ideal. In acest sens, unul din aspectele pe care ei le urmaresc este ca linia zambetului sa fie paralela cu planul orizontal.
Simetria
Simetria in jurul liniei centrale a fetei este foarte importanta, din punct de vedere estetic. Chiar si atunci cand acest lucru nu este 100% posibil, se poate si trebuie creata iluzia de simetrie. Aceasta se realizeaza prin asigurarea simetriei celor doi dinti centrali si a celorlalti dinti care sunt mai apropiati de linia mediana.
Linia zambetului
Linia zambetului uneste marginile dintilor superiori. In mod ideal, aceasta ar trebui sa urmeze linia curba a buzei inferioare, pentru ca un zambet curbat arata mult mai tineresc, in timp ce un zambet plat arata imbatranit.
Linia gingiei
Linia gingiei uneste punctele cele mai inalte de la nivelul dintilor superiori. In mod ideal, aceasta linie ar trebui sa urmeze conturul buzei superioare, pentru a se asigura expunerea optima a dintilor si a gingiei.
Latimea zambetului
Un zambet cu o latime normala permite vizualizarea progresiva a dintilor, incepand cu cei frontali, pana la cei posteriori. In cazul unui zambet ingust, dintii laterali se afla de multe ori in umbra, astfel incat sunt vizibili doar cei frontali, dand zambetului un aspect inestetic.
Ambrazurile
Ambrazurile sunt spatiile mici triunghiulare de la capatul dintilor. Fara acestea, dintai ar arata precum clapele unui pian. Ambrazurile ar trebui sa aiba cea mai mica dimensiune in zona dintilor frontali si din ce in ce mai mare in zona dintilor laterali si posteriori.