Despre Noi

In practica zilnica functionam sub numele “German Dentist’ si oferim tratamente
bazate pe un sistem de valori orientate catre pacient.

La German Dentist ne dorim să vă facem vizita comfortabilă și plăcută. Echipa noastră dedicată și grijulie vă va ajuta cu orice aveți nevoie – de la intrarea in cabinet până la tratamentul pe scaunul stomatologic – vrem sa avem o atmosfera cat mai placuta astfel încât să aveți îngrijirea dentară de calitate pe care o meritați.

Scopul nostru este sa va oferim tratamente cu Profesionalism, Siguranta si Comfort.

PROFESIONALISM - Cabinetul nostru este fondat de specialisti in domeniu, Dr. Karina Baeder, absolventa U.M.F Carol Davila 2013, triplu acreditata in Romania, Norvrgia si Germania, medic specialist parodontolog, cu competenta in stomatologie pediatrica si masterat in Clear Aligner Technology care a participat la numeroase trainiguri si congrese in tara si in afara, Dr Alexandru Isop, medic specialist Chirurg Oro-Maxilo-facial, absolvent al Facultatii de Medicina Dentara U.M.F Carol Davila si absolvent al Facultatii de Medicina Generala, dublu acreditat in Romania si Norvegia care a publicat diferite lucrari stiintifice si cu practica specializata si axata pe manopere de implantologie, tratament al complicatiilor periimplantare, reconstructii osoase si manopere chirurgicale in sfera Oro-maxilofaciala.

Prin lucrul in echipa ne propunem sa beneficiati de tratamente stomatologice cu un standard inalt de calitate interdisciplinara.
Pe langa pregatirea personalului medical ne straduim constant sa colaboram cu laboratoare dentare digitale care sa ofere lucrari estetice si precise , respectand toti pasii necesari. Punem pret pe tipul materialelor pe care le utilizam si pe standardele de calitate pe care acestea le respecta. Firmele de implant folosite sunt recunoscute pe plan international. Astfel avem posibilitatea de a trata pacienti internationali si dupa tratament primiti un pasaport care va permite sa asigurati controale de rutina in tara in care locuiti.
Ne dorim sa oferim posibilitata de a beneficia de tratamente cat mai placute, fara durere si discomfort. Speram ca amintirile dureroase medicale sa apartina trecutului. De asemenea facem tot posibilul sa va putem primi dupa orele de program de la servici, de aceea avem o anumita flexibiliate a programului.
Pasiune / Atenție La Detalii / Aparatură Modernă

Acum ai toate serviciile stomatologice într-un singur loc

Am creat pentru Dumneavoastra o ambianta placuta si comfortabila pentru a transforma vizita in cabinetul stomatologic intr-una cat mai placuta.

dp_Icon

Respectăm cu strictețe normele pentru combaterea COVID-19

De pe blog

Articole Recente

cover_dentist

Obținerea unui zâmbet perfect de Crăciun

În ultimii ani, aspectul fizic al pacientului a căpătat o importanţă deosebită. Din întregul aspect fizic, faţa ocupă locul cel mai important, iar în centrul acesteia este zâmbetul. De aceea, estetica…
Read more
Sonicare for Kids de la Philips Periuta Electrica

Periuta electrica de dinti – Sonicare for Kids de la Philips

Sonicare For Kids este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4-10 ani. E o adevarata provocare sa faci un copil la aceasta varsta sa stea cuminte si doua secunde, ce…
Read more
Sunt insarcinata! Mai trebuie sa merg la clinica stomatologica

Sunt insarcinata! Mai trebuie sa merg la clinica stomatologica?

Este tratamentul dentar sigur pe durata sarcinii? Raspunsul este foarte precis: DA. Datorita modificarilor hormonale din aceasta perioada, dintii si gingiile dumneavoastra necesita o atentie suplimentara!. Sarcina, prin cresterea nivelului…
Read more
aligner-spark

Tratament Ortodontic cu Aligners Invizibili

RON 990 - COST FIX LUNAR (RATE)
  • NU SE VEDE. APROAPE INVIZIBIL.
  • NU EXISTA RESTRICTII ALIMENTARE
  • DURERILE SUNT MINIME, APROAPE INSESIZABILE.
  • CONTROALE MAI RARE
  • PACIENTII DIN AFARA TARII POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT ORTODONTIC
  • IGIENA ESTE USOR DE MENTINUT. GUTIERA SE POATE DA JOS.
  • PRETUL NU DIFERA CU MULT FATA DE UN TRATAMENT CU APARAT FIX
  • SUPRAFATA CRESCUTA DE CONTACT INTRE ALIGNER SI DINTI OFERA POSIBILITATEA DE TRATAMENT A UNOR ANOMALI DENTARE COMPLEXE
Deschide Whatsapp
Aveti nevoie de ajutor?
Va putem ajuta?
Call Now Button