Dinți ficși în 24h - All on 4/6

All on 4 / 6 – Dinți Ficși

Este foarte greu să trăiești cu dinții lipsă. Nu este doar incomod, ci Iti poate afecta întreaga viață socială din cauza multor probleme de alimentație, fonatie și estetica.

Dacă te confrunți cu lipsa dinților, fie că este necesară o restaurare dentară completă fie că vrei să scapi de proteză, la German Dentist beneficiezi de soluția modernă a sistemului de implanturi dentare cu osteointegrare rapida. Astfel, îți recapeți zâmbetul si pleci acasă cu o dantură perfect funcțională recapatandu-ti încredere și stimă de sine.

În varianta modernă poți obtine fie un dinte nou, fie o întreagă dantură într-o singură zi, datorită evoluției tehnologiei medicale, mai precis a noilor sisteme de implanturi dentare prezentate mai sus și datorită unor tehnici chirurgicale noi.

dinti-ficsi-24-ore

Tehnica ALL ON reprezintă o procedură stomatologică la care se apelează în cazul reabilitărilor totale ale unuia sau a ambelor maxilare și constă de obicei în înserarea a 4, 6 sau 8 implanturi dentare în cavitatea bucală pe fiecare arcada. Cifra este stabilită de medicul chirurg în funcție de situația clinică, de structura osoasă, de cerințele estetice și posibilitățile pacienților.

Perioada de acomodare a implanturilor cu osul maxilarului, absolut necesară, are loc și în această variantă, doar că se desfășoară în timp ce pacientul poartă dantura provizorie (nu se detașează pentru curățare, nu există riscul să cadă).

După 4-6 luni, timp în care el nu a trebuit să renunțe la nicio activitate socială sau legată de job, se întoarce în cabinet unde primește dantura finală.Exista soluții estetice de refacere a danturii și chiar a osului maxilar prin reabilitări cu implanturi dentare.

Dr Alexandru Isop

Dr. Alexandru Isop

Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

* Planul de tratament va fi individualizat, fie are caz fiind diferit, iar dumneavoastra veti fi notificat(a) cu privire la costul final al tratamentului.

  Programeaza-te Online

  Echipa noastră este pregătită să vă facă o programare în orice clipă.

  Ai o urgență ?

  Vă rugăm să nu ezitați să contactați personalul prietenos de la recepție pentru orice solicitare generală sau medicală.

  Program de lucru

  Luni – Vineri 10:00 – 20:00
  Sâmbătă – Duminică: doar programări
  aligner-spark

  Tratament Ortodontic cu Aligners Invizibili

  RON 990 - COST FIX LUNAR (RATE)
  • NU SE VEDE. APROAPE INVIZIBIL.
  • NU EXISTA RESTRICTII ALIMENTARE
  • DURERILE SUNT MINIME, APROAPE INSESIZABILE.
  • CONTROALE MAI RARE
  • PACIENTII DIN AFARA TARII POT BENEFICIA DE UN TRATAMENT ORTODONTIC
  • IGIENA ESTE USOR DE MENTINUT. GUTIERA SE POATE DA JOS.
  • PRETUL NU DIFERA CU MULT FATA DE UN TRATAMENT CU APARAT FIX
  • SUPRAFATA CRESCUTA DE CONTACT INTRE ALIGNER SI DINTI OFERA POSIBILITATEA DE TRATAMENT A UNOR ANOMALI DENTARE COMPLEXE
  Deschide Whatsapp
  Aveti nevoie de ajutor?
  Va putem ajuta?
  Call Now Button