Periuta electrica de dinti – Sonicare for Kids de la Philips

  • Home
  • Stiri
  • Periuta electrica de dinti – Sonicare for Kids de la Philips

Periuta electrica de dinti – Sonicare for Kids de la Philips

Sonicare For Kids este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4-10 ani.
E o adevarata provocare sa faci un copil la aceasta varsta sa stea cuminte si doua secunde, ce sa mai spunem de doua minute, asa ca Sonicare for Kids are o functie inovatoare “KidTimer”!

Aceasta ii ajuta pe copii sa atinga timpul recomandat de periere de doua minute crescand progresiv timpul de periere de la un minut, timp de 90 zile, pentru a-i obisnui gradual cu timpul de periere fara ca ei sa isi seama ca petrec mai mult timp spalandu-si dintii.

Periuta are tonuri muzicale distractive care le indica faptul ca este timpul sa deplaseze periuta in alta sectiune a gurii pentru a incuraja curatarea intregii guri.

Manerul ergonomic si colorat incape usor intr-o mana mica si are doua zone de aderenta, astfel ca parintele poate tine periuta impreuna cu copilul pentru inceput si ulterior copilul poate sa o tina singur pentru o periere independenta.
Capetele de periere sunt disponibile cu doua dimensiuni, astfel ca periuta poate „creste” impreuna cu copilul dvs.; periuta are si doua fete care pot fi schimbate, copilul putand astfel sa personalizeze aspectul periutei sale.

Leave A Reply

Deschide Whatsapp
Aveti nevoie de ajutor?
Va putem ajuta?